Moldau 3 info@amstelveen-acupunctuur.nl +31 (0) 20 362 96 54

Praktijk Acupunctuur Amstelveen

Acupunctuur Amsterdam

Acupunctuur regio Amsterdam

Wanneer u op zoek bent naar mogelijkheden betreffende acupunctuur in Amsterdam, kom dan eens langs bij onze praktijk. Er zijn zeer gevarieerde klachten, symptomen en aandoeningen waarbij is aangetoond dat acupunctuur een effectieve behandeling is. Het is dan ook niet voor niets dat de World Health Organisation acupunctuur adviseert. Zij hebben namelijk wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd en hieruit is een lijst ontstaan met klachten die goed behandeld kunnen worden met acupunctuur. U kunt hierbij denken aan aangezichtspijn, depressie, angst, vermoeidheidsklachten en hoofdpijn. Maar ook bij verslavingen zoals roken of bij het afvallen kan acupunctuur u uitstekend helpen. De behandelingen richten zich dan op het aanpakken van afkickverschijnselen. Dit zal u enorm helpen om vol te houden!

Een effectieve en veilige methode

Komt u bij ons langs voor een acupunctuur behandeling in de regio Amsterdam? Dan wordt u altijd geholpen door onze gespecialiseerde medewerkers. De behandelingen zijn geheel pijnloos en compleet veilig, u kunt dus met een gerust hart plaatsnemen. Acupunctuur is een eenvoudige en effectieve methode voor het stimuleren van de natuurlijke genezing van het lichaam!

Acupunctuur Amsterdam

Diverse behandelingen mogelijk

Heeft u interesse in acupunctuur en woont u in Amsterdam of omstreken? Dan kunt u bij onze praktijk terecht. Wij zijn gespecialiseerd in diverse methoden binnen de acupunctuur, u kunt hierbij denken aan moxa therapie, cupping, oor-acupunctuur en electro-acupunctuur. Uiteraard is een combinatie van deze behandelingen mogelijk. Graag maken wij kennis met u middels een intakegesprek, waarbij we vervolgens een passende behandeling aanraden. Lees ook zeker eens onze patiënt informatie door, hier vindt u handige informatie zodat u weet wat u kunt verwachten.