Moldau 3 info@amstelveen-acupunctuur.nl +31 (0) 20 362 96 54

Praktijk Acupunctuur Amstelveen

Acupunctuur Hoofddorp

Acupunctuur regio Hoofddorp

Wanneer u op zoek bent naar een praktijk voor acupunctuur in Hoofddorp, kom dan eens langs bij onze praktijk te Amstelveen. Wij zijn zeer goed bereikbaar, ook wanneer u uit omliggende plaatsen komt. Hieronder leest u meer over onze behandelingen en wat het voor u kan betekenen.


Loop niet langer met klachten rond

Acupunctuur is een verzamelnaam voor diverse behandelmethoden, waarbij altijd gebruik wordt gemaakt van naalden. Het is een alternatieve geneeswijze en kan absoluut uitkomst bieden wanneer u beperkingen ervaart in de reguliere gezondheidszorg. Het kan dan ook een zeer divers scala van aandoeningen en klachten met succes verminderen of laten verdwijnen. U kunt hierbij denken aan:

  • Stress, angst, slapeloosheid en depressies
  • Allergieën, astma en griep
  • Seksuele disfunctie, onvruchtbaarheid
  • Huidaandoeningen
  • Gewichtsverlies
  • Verslavingen zoals roken

Zoals u hierboven leest zijn de mogelijkheden van acupunctuur in Hoofddorp bij onze praktijk zeer divers. Afhankelijk van uw klachten kunnen wij u dan ook diverse behandelingen aanbieden. Zo behoren onder andere electro-acupunctuur, moxa therapie en cupping tot de mogelijkheden.

Wat kunt u verAcupunctuur Hoofddorpwachten?

Afhankelijk van uw klachten kunnen wij u een indicatie geven van het aantal behandelingen dat nodig is. Echter verschilt dit erg per persoon. Sommige patiënten merken al direct na de behandeling verbetering, anderen reageren helemaal niet op acupunctuur. Echter vergoeden de meeste zorgverzekeraars onze behandelingen, waardoor het zeker de moeite waard is om eens langs te komen. Ook heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts. Maak eenvoudig online uw afspraak voor een acupunctuur behandeling in Hoofddorp en omstreken. Wij staan voor u klaar.

   Contact     Afspraak maken     Patiënt informatie