Moldau 3 info@amstelveen-acupunctuur.nl +31 (0) 20 362 96 54

Praktijk Acupunctuur Amstelveen

Acupunctuur Aalsmeer

Acupunctuur regio Aalsmeer

Van harte welkom bij Praktijk Acupunctuur Amstelveen, waar u terecht kunt voor diverse behandelingen. U bent op zoek naar acupunctuur behandelingen in Aalsmeer en daarvoor kunt u uitstekend bij ons terecht. De essentie van acupunctuur ligt bij het verbeteren van de algemene gezondheid, maar ook specifieke klachten of symptomen kunnen verholpen worden. Omdat acupunctuur zich richt op het activeren van het zenuw-endocrien-immuun systeem wordt genezing gestimuleerd. Dit maakt het een zeer veilige en effectieve methode die het zelfherstellend vermogen van het lichaam stimuleert.

Talloze klachten en symptomen worden verminderd

Acupunctuur kan dus een uitkomst zijn bij vele klachten en symptomen. Dit werd middels wetenschappelijk onderzoek bewezen door de World Health Organisation ofwel de Wereld Gezondheids Organisatie van de Verenigde Naties. Naar aanleiding van het onderzoek hebben zij een lijst opgesteld van meer dan 100 ziekten, symptomen en aandoeningen die goed behandeld kunnen worden middels acupunctuur. Een aantal hiervan zijn:

  • Aangezichtspijn
  • Depressie
  • Hoofdpijn
  • Inleiding bevalling
  • Maagklachten
  • Menstruatiepijn

Daarnaast zijn er talAcupunctuur Aalsmeerloze andere klachten waarbij een acupunctuur behandeling in Aalsmeer u kan helpen. Neem gerust contact met ons op voor informatie. Wij vertellen u graag meer over de verschillende behandelingen en wat u hiervan kunt verwachten.

Wij zijn goed bereikbaar

Onze praktijk is gevestigd in Amstelveen in een groene en rustige omgeving. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en u kunt gratis voor de deur parkeren. Kom u binnenkort langs voor een acupunctuur behandeling in de regio Aalsmeer? Maak nu eenvoudig online een afspraak. Graag maken wij kennis met u tijdens een intakegesprek en vervolgens gaan we aan de slag met een passende behandeling.

   Contact     Afspraak maken     Patiënt informatie