Moldau 3 info@amstelveen-acupunctuur.nl +31 (0) 20 362 96 54

Praktijk Acupunctuur Amstelveen

Acupunctuur Amstelveen

Acupunctuur in Amstelveen

Van harte welkom bij onze praktijk voor acupunctuur te Amstelveen! U bent op zoek naar meer informatie over deze methode en wilt het wellicht eens proberen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Lees gerust eens verder om erachter te komen of acupunctuur iets voor u is.

Acupunctuur AmstelveenUw klachten in kaart gebracht

Bij electo-acupunctuur worden de naalden op dezelfde manier geplaatst als bij een reguliere behandeling. De Qi reactie wordt handmatig bereikt via een aan de naald aangebrachte elektrode. Dankzij de pulserende elektrische stroom worden de acupunten gestimuleerd. Deze behandeling is gegarandeerd veilig en pijnloos. Het enige dat u kan voelen is een minimaal ongemak wanneer de naalden worden geplaatst. Echter verdwijnt dit gevoel weer zeer snel. Het doel van deze methode is om de oorzaak van uw klachten te achterhalen. Dit doen we door de reacties van uw lichaam met professionele apparatuur op te meten. Deze meting levert ons cijfers op waaraan wij kunnen zien hoe uw energieverhoudingen zijn. Vervolgens gaan wij met deze concrete diagnose aan de slag in onze praktijk.

Wij staan u graag te woord

Heeft u interesse in een acupunctuur behandeling in Amstelveen of in één van onze andere behandelingen? Maak dan eenvoudig een afspraak via onze website. Voordat u langskomt, raden wij aan om de patiënt informatie even door te lezen. Zo weet u wat u kunt verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan. Uiteraard kunt u ook even contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft.

   Contact     Afspraak maken     Patiënt informatie