Moldau 3 info@amstelveen-acupunctuur.nl +31 (0) 20 362 96 54

Praktijk Acupunctuur Amstelveen

Praktijk Acupunctuur Amsterdam

Bij Praktijk Acupunctuur in Amsterdam bent u aan het juiste adres voor diverse acupunctuur behandelingen. Hiermee wordt uw algehele welzijn verbeterd. Daarnaast kan deze traditionele Chinese geneeswijze effectief ingezet worden tegen allerlei lichamelijke klachten. Bij Praktijk Acupunctuur in Amsterdam zijn we gespecialiseerd in het verstrekken van diverse behandelingen. Hierbij kunt u denken aan de traditionele acupunctuur, maar ook voor elektro- en oor-acupunctuur bent u bij ons van harte welkom.

Deze geneeswijze werkt effectief in de behandeling van specifieke lichamelijke en geestelijke klachten. Zo kunnen bijvoorbeeld angst, stress slaapstoornissen en depressies succesvol worden behandeld. Maar, ook als u hinder ondervindt van spijsverteringsproblemen of diverse huidaandoeningen kan acupunctuur verzachtend en genezend werken. Dit kan worden gerealiseerd omdat de energiebanen of meridianen in uw lichaam worden gestimuleerd.

Zo wordt het natuurlijk herstellend vermogen van het lichaam ondersteunt. Het lichaam hervind haar balans waardoor het welzijn aanzienlijk verbeterd wordt. Dit kan bij Praktijk Acupunctuur in Amsterdam zowel met traditionele als electro en oor-acupunctuur. Ook als u hinder ondervindt van allergieën en verslavingen werkt acupunctuur zeer effectief. Heeft u moeite met gewichtsverlies? Ook dan staat Praktijk Acupunctuur in Amsterdam graag voor u klaar.

Afvallen met acupunctuur behandeling in Amsterdam

Ook als u moeite heeft met afvallen of ondersteuning zoekt bij gewichtsverlies is acupunctuur behandeling bewezen effectief. Het stimuleert de energiebanen in uw lichaam waardoor uw metabolisme en spijsvertering in goede balans worden gebracht. Hierdoor bent u vitaler en wordt gewichtsverlies op een positieve manier gestimuleerd. Bij Praktijk Acupunctuur in Amsterdam zijn we tevens gespecialiseerd in het behandelen van verslavingen. Hierbij kunt u denken aan roken.

Acupunctuur Amsterdam

Al na een aantal behandelingen kan een merkbaar resultaat verkregen worden. Voorafgaand aan de behandeling stellen we een op maat gemaakt behandelplan op. Op deze manier krijgen we een goed inzicht in uw klachten en de specifieke symptomen die daarbij horen. Aan de hand van dit behandelplan kan een op maat gemaakt traject worden gestart. Of dit nu aan de hand van oor-acupunctuur is, of door middel van electro of traditionele acupunctuur. Bij praktijk Acupunctuur in Amsterdam bent u van harte welkom voor het laten behandelen van specifieke klachten.

 

Of dit nu gaat om lichamelijke klachten, gewrichtspijnen, allergieën of mentale klachten zoals stress of spanningshoofdpijn. Maar, ook als u wilt stoppen met roken of hulp wilt bij het verliezen van gewicht staan we graag voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak voor een acupunctuur behandeling in Amsterdam.