Moldau 3 info@amstelveen-acupunctuur.nl +31 (0) 20 362 96 54

Praktijk Acupunctuur Amstelveen

Praktijk Acupunctuur in Hoofddorp

Praktijk Acupunctuur in Hoofddorp

Als u op zoek bent naar een acupunctuur behandeling dan bent u bij Praktijk Acupunctuur in Hoofddorp aan het juiste adres. Aan de hand van onze specifieke behandelingen herstellen we de algehele balans in uw lichaam en werken we aan een verbetering van uw welzijn. Ook lichamelijke en geestelijke klachten kunnen effectief verholpen worden aan de hand van traditionele acupunctuur of electro en oor-acupunctuur.

Acupunctuur is een oude Chinese geneeswijze en werkt in op de energiebanen van het lichaam. Deze meridianen worden aan de hand van acupunctuur geactiveerd en gestimuleerd. Op deze manier kunnen diverse en uiteenlopende lichamelijke en geestelijke klachten behandeld worden. Hierbij kunt u denken aan stress, spanningen of een burn-out. Ook spanningshoofdpijnen kunnen goed behandeld worden aan de hand van acupunctuur. Ondervindt u hinder van lichamelijke klachten? Ook dan staat Praktijk Acupunctuur in Hoofddorp graag voor u klaar.

Gewrichtspijnen en reumatische klachten kunnen tevens effectief worden verholpen aan de hand van oor-acupunctuur of traditionele acupunctuur. Bij praktijk Acupunctuur in Hoofddorp zijn we gespecialiseerd in het verstrekken van diverse acupunctuur behandelingen. Uiteraard kijken we daarbij niet alleen naar de klacht en het bijbehorende symptoom, maar werken we ook aan een verbetering van het algehele welzijn.

Stoppen met roken door een acupunctuur behandeling in Hoofddorp

Ook voor wat betreft verslavingen werkt acupunctuur zeer doeltreffend. Eén van de bekendste verslavingen is misschien wel roken. Voor veel mensen is het moeilijk om te stoppen met deze slechte gewoonte. Het brengt schade toe aan het lichaam en kan op den duur voor ernstige lichamelijke klachten zorgen. Door de nicotine in tabak is stoppen zonder enige hulp echter niet eenvoudig.
Acupunctuur Hoofddorp

Pleisters en nicotinekauwgom geven doorgaans niet het gewenste resultaat. In veel gevallen vallen mensen weer snel terug in hun oude gewoonte. Bij Praktijk Acupunctuur in Hoofddorp helpen we u daar graag bij. Aan de hand van een persoonlijk gesprek maken we graag een op maat gemaakt behandelingsplan. Uiteraard houden we daarbij rekening met uw wensen. Na het starten van de acupunctuur behandeling wordt er in veel gevallen snel resultaat geboekt.

Of dit nu aan de hand van traditionele acupunctuur electro of ooracupunctuur wordt verkregen. Naast de goede ondersteuning in het stoppen met roken draagt acupunctuur ook bij aan het algehele welzijn. U voelt zich direct energieker en vitaler. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op of maak direct een afspraak bij Praktijk Acupunctuur in Hoofddorp.

   Contact     Afspraak maken     Patiënt informatie