Moldau 3 info@amstelveen-acupunctuur.nl +31 (0) 20 362 96 54

Praktijk Acupunctuur Amstelveen

Cosmetische acupunctuur

Cosmetische acupunctuur

Van harte welkom bij Praktijk Acupunctuur Amstelveen. U bent hier terecht gekomen omdat u een behandeling cosmetische acupunctuur wilt boeken en dat treft! In onze praktijk kunt u terecht voor diverse behandelingen die gebaseerd zijn op de traditionele Chinese geneeswijze. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Lees dan zeker even verder.

Cosmetische acupunctuurHoe werkt het?

Cosmetische acupunctuur is gericht op het verbeteren/verjongen van de huid. Het is een natuurlijke, veilige en pijnloze methode die u weer helemaal laat stralen! Het kan onder andere helpen bij rimpelbestrijding, maar ook bij hangende oogleden, littekens, acne, wallen en nog veel meer. Door op de juiste plek naalden aan te brengen, wordt de doorbloeding gestimuleerd en de balans tussen uw aangezichtsspieren hersteld. Dit werkt echter niet hetzelfde als chirurgie, u zult pas na een aantal werken resultaat zien. Wilt u meer weten over deze behandeling? Neem dan gerust contact op, deze ervaren acupuncturist staat u graag te woord.

Balans tussen lichaam en geest

In de traditionele Chinese geneeswijzen zijn lichaam en geest één geheel. De binnenkant beïnvloedt dan ook hoe wij eruit zien aan de buitenkant. Andersom voelen we ons zelfverzekerd wanneer we er mooi uitzien. Kortom; het draait allemaal om balans! In de praktijk blijkt dan ook dat het effect van cosmetische acupunctuur verder reikt dan enkel een uiterlijke verandering. Bent u enthousiast geworden? Maak dan nu online een afspraak bij Praktijk Acupunctuur Amstelveen!

   Contact     Afspraak maken     Patiënt informatie