Moldau 3 info@amstelveen-acupunctuur.nl +31 (0) 20 362 96 54

Praktijk Acupunctuur Amstelveen

Electro-acupunctuur

Electro-acupunctuur bij een ervaren praktijk

Bent u op zoek naar een professionele praktijk waar u een electro-acupunctuur behandeling kunt boeken? Dan kunt u uitstekend terecht bij Praktijk Acupunctuur Amstelveen! Over het algemeen richt acupunctuur zich altijd op het verbeteren van het algemene welzijn en de behandeling van specifieke symptomen. Al vele tevreden patiënten zijn u voorgegaan en merkten duidelijk goede resultaten als gevolg van de behandelingen.

Geheel veilig en pijnloos

Acupunctuur kan een uitkomst zijn voor de meest uiteenlopende klachten. Onder andere bij stress, angst, vermoeidheid, allergieën en allerlei soorten pijn kan het positieve effecten hebben. In onze praktijk kunt u ook terecht voor electro-acupunctuur. Hierbij worden de naalden op de reguliere wijze geplaatst, maar via een aan de naalden aangebrachte elektrode wordt er een elektrische stroom toegediend. Op deze wijze worden de acupunten gestimuleerd. Deze methode is geheel veilig en pijnloos. Met behulp van onze apparatuur kunnen we op een doelgerichte manier uw klachten achterhalen. Vervolgens kunnen we onze behandelingen hier op aanpassen, zodat u snel de positieve effecten zult ervaren.

Electro-acupunctuurKom langs voor een intakegesprek

Is uw interesse gewekt en wilt u graag meer weten? Neem gerust contact met ons op middels de contactpagina. Wij staan u graag te woord U kunt ook direct online een afspraak in onze praktijk maken. Er vindt dan allereerst een intakegesprek plaats en vervolgens gaan we aan de slag met een behandeling. Het aantal behandelingen dat nodig is verschilt per persoon en is afhankelijk van uw klachten. Laat ons weten wat uw klachten zijn, dan kunnen wij een indicatie geven en weet u wat u kunt verwachten.