Moldau 3 info@amstelveen-acupunctuur.nl +31 (0) 20 362 96 54

Praktijk Acupunctuur Amstelveen

Moxa therapie

Moxa therapie: traditionele Chinese geneeskunde

Van harte welkom bij Praktijk Acupunctuur Amstelveen! U bent op zoek naar meer informatie over moxa therapie omdat deze behandeling u aanspreekt? Dat treft, want dit is één van onze vele specialisaties. Wilt u meer weten over onze praktijk en de mogelijkheden die er zijn betreffende acupunctuur? Lees dan zeker even verder.

Hoe werkt het?

Moxa therapie (moxibustie) is een geneeskunde techniek die vanuit China over is komen waaien. Hier wordt het al jarenlang gebruikt en dat is niet voor niets, want het is een uitstekende methode om uw algemene gezondheid te onderhouden. Moxa therapie houdt in dat er kruiden worden toegepast die genezing bevorderen. Het doel is om het bloed te versterken en de stroom van Qi te stimuleren. Bepaalde punten van het lichaam worden gestimuleerd met de warmte van de moxa. Dit kan vele soorten klachten verminderen of zelfs helemaal verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan oververmoeidheid, kneuzingen, en gewrichtspijnen.

Moxa TherapieMaak online uw afspraak!

Wij behandelen uitsluitend op afspraak en u heeft geen verwijzing nodig van een huisarts. Onze praktijk is wat dat betreft zeer laagdrempelig. Ook vergoeden de meeste zorgverzekeraars onze acupunctuur behandelingen. Wij adviseren u om, voordat u langskomt, even contact met uw zorgverzekeraar op te nemen om hiernaar te informeren. Wilt u een afspraak maken? Dat kunt u direct online doen via onze website. We bespreken dan eerst uw klachten tijdens een intakegesprek en vervolgens krijgt u uw eerste behandeling.

 

 

   Contact     Afspraak maken     Patiënt informatie