Moldau 3 info@amstelveen-acupunctuur.nl +31 (0) 20 362 96 54

Praktijk Acupunctuur Amstelveen

Oor-acupunctuur

Ontdek de voordelen van oor-acupunctuur

Oor-acupunctuur is een moderne ontwikkeling binnen de reguliere acupunctuur behandelingen. De oorschelp wordt hierbij extra gebruikt om uw lichaam te genezen en/of te herstellen. De acupuncturist bij onze praktijk in Amstelveen behandelt een paar punten op uw oor die nuttig kunnen zijn voor uw specifieke klachten. Vaak wordt dit gedaan tijdens een reguliere behandeling en dient het dus als een aanvulling.

Oor-acupunctuurWaar dient het voor?

De oorsprong van oor-acupunctuur is Chinees en dankt zijn populariteit aan de snelle en soms fantastische resultaten. Bij deze methode worden doorgaans naalden gebruikt, maar soms ook massages en elektrische stimulatie. Deze moderne methode prikkelt het oor om zo het zelfherstellend vermogen van het lichaam te stimuleren. Het kan dan ook een breed scala van klachten helpen verminderen. U kunt hierbij denken aan:

  • Hoofdpijn en migraine
  • Stress gerelateerde klachten
  • Nek- en schouderklachten
  • Vermoeidheidsklachten

Dit is een slechts een greep uit de vele klachten die verholpen kunnen worden middels oor-acupunctuur. Ook wordt acupunctuur vaak toegepast om u te ondersteunen bij het afvallen of stoppen met roken. De behandeling richt zich dan op het aanpakken van de afkickverschijnselen. Hierdoor zal het een stuk makkelijk worden om van de sigaretten af te blijven.

Een afspraak maken

Heeft u interesse in een oor-acupunctuur behandeling of in een reguliere behandeling? Maak dan eenvoudig online een afspraak via onze website. Omdat u geen verwijsbrief van een huisarts nodig heeft, is het boeken van een behandeling erg laagdrempelig. Wij raden wel aan om even contact met uw zorgverzekeraar op te nemen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

   Contact     Afspraak maken     Patiënt informatie